top of page

Rahul Bharti live from Nepal

Rahul Bharti werd geboren in Goa, bij een Portugees-Indiaas gezin. Hij werd op 2-jarige leeftijd geadopteerd door een Zwitsers stel. Van Zwitserland verhuisde Rahul op zijn 7de naar Chiang Mai in Thailand waar zijn interesse in het helpen van de medemens al op deze jonge leeftijd ontwaakte toen hij in aanraking kwam met "Ancient Massage". Zijn gave werd door zijn vader al op jonge leeftijd gezien en die maakte het voor Rahul mogelijk om onder de vleugels van verschillende spirituele leraren in Sri Lanka, India en Thailand, zijn pad te vervolgen in 'ancient healing'.

Intensieve en diepgaande trainingen hebben Rahul gevormd tot een zeer fijngevoelige therapeut.  Naast meester in Ancient massage en energy worker is Rahul ook verloskundige. Hij deelt met liefde al zijn kennis over de Ayur Veda (de wetenschap van het leven), de Vedische keuken, de werking van geneeskrachtige kruiden en hoe het lichaam optimaal gezond te houden.

Bovendien weet hij elk lichaam te ‘lezen’ en te behandelen. Zijn specialisme is de ancient massage die hij al in vele landen (o.a. India, Nepal, IJsland, Frankrijk, China, Canada, Denemarken) in de vorm van cursussen aanbiedt.

Rahul leeft voor wat hij heeft geleerd.  Hij heeft als missie om zijn kennis over te dragen  zodat zelfliefde kan groeien en mensen meer balans in het leven kunnen vinden.

Hij heeft al vele duizenden mensen op weg mogen helpen op hun pad naar heling.

Zijn kennis en ervaring is indrukwekkend. 

Wat vooral beklijft is zijn energie en zijn liefdevolle manier van in het leven staan. 

Rahul biedt zijn Europese summertour voor het eerst virtueel aan. 

Rahul Bharti was born in Goa to a Portuguese-Indian family. He was adopted by a Swiss couple at the age of 2. Rahul moved from Switzerland at the age of 7 to Chiang Mai in Thailand, where his interest in helping fellow human beings arose at an early age when he came into contact with "Ancient Massage". His gift was seen by his father at a young age, which made it possible for Rahul to continue his path in 'ancient healing' under the wings of various spiritual teachers in Sri Lanka, India and Thailand.

 

Intensive and in-depth training has made Rahul a very sensitive therapist. Besides being a master of Ancient massage and energy worker, Rahul is also a midwife. He loves to share all his knowledge about Ayur Veda (the science of life), Vedic cuisine, the effect of medicinal herbs and how to keep the body optimally healthy.

 

 

Moreover, he knows how to "read" and treat every body. His specialty is the ancient massage that he already offers in many countries (including India, Nepal, Iceland, France, China, Canada, Denmark) in the form of courses.

 

 

Rahul lives for what he has learned. His mission is to transfer his knowledge so that self-love can grow and people can find more balance in life.

He has been able to help many thousands of people on their path to healing.

 

His knowledge and experience is impressive. What mainly sticks out is his energy and his loving way of living. 

For the first time Rahul will share his knowlegde life from Nepal.  Join us in the European virtual Summertour. 

The pr

rahul1.jpg

De relatie tussen ouders en hun kinderen kan in de puberteit vrij turbulent zijn.  Toch is het juist in deze leeftijdsfase dat kinderen jou als ouder meer dan ooit nodig hebben.

In deze driedaagse workshop werkt Rahul een dag met jullie als ouders en twee dagen met jullie pubers.  Rahul is zelf vader van twee zonen (18 en 15 jaar).  Hun traditie heeft een andere kijk op opvoeding en bonding met je opgroeiende kind.  

Thema's die aan bod komen zijn:

  • communicatie: hoe liefdevol communiceren met elkaar en wat communiceert je kind werkelijk

  • begrenzen: doen of niet?  En hoe?

  • seksualiteit vanuit een oosterse benadering.  Erg inspirerend!

  • hoe omgaan met je energie als puber?

  • ruimte voor eigen vragen, thema's, worstelingen,...

Voor wie?

Voor ouders en hun pubers (vanaf 14 jaar)

Voertaal is engels, maar vertaling is mogelijk

Kostprijs?

€147 per gezin

Energy workshop: je eigen energie beheren - 2 tem 6/01/20

Leer hoe je je energie kan laten doorstromen,  je kan verankeren in je lichaam en jezelf in balans kan brengen.

Kennis hebben over hoe je energie werkt is de basis om hem te beheren.  Van daaruit kan je energetische blokkades leren herkennen die je beinvloeden op zowel fysisch als psychisch niveau.  

Doorheen tal van eeuwenoude oefeningen en diepere technieken leer je in deze 5daagse hoe je sterk en gezond kan worden/blijven:

rahul10.jpg
  • self-healing oefeningen: deze oefeningen focussen op het balanceren van je energetisch systeem.  Rahul zal deze aanleren en je laten oefenen met een aantal krachtige "ancient healing" technieken.  Daarna is het aan jou om te blijven oefenen en de vruchten te plukken van deze oefeningen.  In combinatie met de theoretische achtergrond leer je hoe je aan het stuur kan staan van je eigen gezondheid.  Eens je de technieken goed kan inzetten voor jezelf, kan je ze later ook inzetten voor anderen.  

  • detox-programma: dit programma gaat meteen van start voor de mensen die ervoor kiezen om residentieel te verblijven.  Het programma zuivert jou op zowel fysich, psychisch als energetisch vlak.  Het detoxprogramma kan doorgetrokken worden als levensstijl.  Door het detoxprogramma te volgen tijdens de cursus ben je in de mogelijkheid om vragen hier over het programma beantwoord te krijgen.  

 

De lectures bevatten onderwerpen over ancient healing, self healing, energywork en grounding.  Thema's als verbinden, overgave, grenzen stellen, seksualiteit, vertrouwen en lichaamsbewustzijn komen aan bod en er is ruimte voor aandachtspunten die binnen de groep ontstaan of voor persoonlijke vragen.  

 

Daarnaast worden ook tal van fysieke oefeningen gedaan, gebaseerd op energywork, ancient yoga & stretches en dancing with the wind (tai chi).

Voor wie?

Voor iedereen die worstelt met energieproblemen (burn-out, depressieve klachten, hoog sensitiviteit,...) , die gezonder wil leven of meer wil leren over ons lichaam als energetisch systeem.  Er is geen voorkennis vereist.

Kostprijs?

Cursusprijs : € 797 (excl. catering of residentieel verblijf)

Betalen in termijnen is mogelijk zonder meerkost.

Catering niet-residentieel: €75 voor de 5 dagen (omvat lunch, koffie, thee en water tijdens de pauzes)

Catering + residentieel verblijf: € 195 voor de 5 dagen (omvat overnachting dormitory style, ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en water in de pauzes + begeleiding in het detoxprogramma)

 

We adviseren jullie het programma residentieel  te volgen.

Knowing your energetic system (the 7 chakra's, the 7 bodies...)  

- this is the basic module

- 5 x 2 hrs

- May 25 till May 29

- each day from 10 till 12hrs CET, that is 12:45 till 14:45hrs Nepal time

 

Self care and how to do it

- 2 hrs on June 1, from 10 till 12 CET

 

Depression, burn-out and anxiety

- 2 hrs on June 2, from 10 till 12 CET

 

Relationships and sexuality

- 2 hrs on June 3, from 10 till 12 CET

 

The challenge of family life

- 2 hrs on June 5, from 10 till 12 CET

 

Healing your roots

- 2 hrs on June 8, from 10 till 12 CET

 

Back pain and other physical issues

- 2 hrs on June 9, from 10 till 12 CET

 

Ancient healing with sound

- 2 hrs on June 10, from 10 till 12 CET

- this is sound meditation: people can lay down while you are playing the singing bowls

 

Taking care of others: singing bowls

- 2 hrs on June 11, from 10 till 12 CET

- this is for students who already have a set of singing bowls

rahul5.jpg

How to take care of others

7 tem 9/01/20

 

Heb je de energy workshop gevolgd, dan kan je deelnemen aan deze workshop.  Soms heeft iemand wat hulp nodig van buitenaf om een start te maken met het zelf beheren van zijn of haar energie en gezondheid. In deze workshop leer je hoe je zorg kan dragen voor anderen en anderen hierbij kan helpen.

Deze driedaagse workshop omvat:

  • Ancient energetic healing technieken  

  • Singing bowls:  klankschalen zijn een krachtig middel om met energie te werken en tegelijk werkt het diep ontspannend.  Wat we manueel niet kunnen healen wordt met de klankschalen behandeld.  Je leert een energetische massage te geven door middel van de klankvibraties.  

Voor wie?

Voor iedereen die de energyworkshop volgde.  Rahul leert je de techniek aan, de energie om het te geven zit in jou.  Hoe beter je zelf je energiehuishouding beheert hoe krachtiger jij behandelingen kan geven aan anderen.  

Kostprijs

€ 497 excl catering en/of verblijfskosten

Betalen in termijnen is mogelijk zonder meerkost

Catering: € 15/dag (lunch, koffie, thee en water)

Residentieel verblijf: € 105 (ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en water en overnachting dormitory style)

ragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Ancient massage & Ancient stretches

10 tem 15/01/20

Ancient massage is een eeuwenoude behandelingsvorm waarbij gebruik maakt van stretchings en drukpunten.  Aanraken is een centraal gegeven van de massage, die trouwens niet enkel fysisch inwerkt, maar ook energetisch.Typisch aan deze massagetechniek is dat ze gegeven wordt op de grond, er geen olie gebruikt wordt en de ontvanger gemakkelijke kledij draagt.

rahul3.jpg

Gedurende deze 6 dagen leer je de basis aan van deze massage.  De massage begint met de voeten, gaat verder naar de benen, buik, armen, handen, nek, hoofd en eindigt bij het gezicht.   Eerst wordt de techniek en de volgorde van de massage aangeleerd.   In een volgende stap worden soepele overgangen en de juist druk op de drukpunten ingeoefend .  

 

Door de flow die in de massage zit kan de gever in een meditatieve toestand geraken, tenminste als de massage met volle aandacht wordt gegeven.  Dit resulteert er in dat de gever leert luisteren naar de lichaamstaal van de ontvanger zodat hij of zij precies weet hoe ver men kan stretchen of hoe intens men kan drukken.  

Om deze massage te kunnen geven is het van belang zelf een zeker souplesse te ontwikkelen.  Een onderdeel van deze workshop is dan ook de "ancient yoga" of "ancient stretches".  Deze oeroude yoga oefeningen versterken je lichaam en verhelpen heel wat van je eigen fyische problemen, zoals nek of rugpijn.  

Voor wie?

Voor iedereen met of zonder massage-ervaring maar met een interesse in het energetisch systeem

Kostprijs:

€ 797 excl. catering en verblijfskosten

Betaling in termijnen is mogelijk zonder meerkost

Catering:

€15/dag (omvat lunch, koffie, thee en water in de pauzes)

Residentieel verblijf:

€ 240 (omvat overnachting, ontbijt, lunch, diner, koffie, thee en water in de pauzes)

Interesse in meerdere workshops? 

Combineer en geniet van een korting

Energy workshop en workshop 'take care of others'

€ 997 ipv € € 1294

 

Energy workshop en massage workshop

€ 1297 ipv € 1594

Take care of others en massage workshop

€ 997 ipv € 1294

Energyworkshop, take care of others en massageworkshop

€ 1497 ipv € 2091

bottom of page